Skip to content


Huawei H13-621 HCNP-Storage-CCSN V4.0 Free Questions(Q61-Q80)

Huawei H13-621 HCNP-Storage-CCSN V4.0 Free Questions:

H13-621 HCNP-Storage-CCSN(Huawei Certified Network Professional – Constructing Converged Storage Network)

61. In the OceanStor V3 storage system, if you encounter an operation that initiates a rebuild during the balance execution, the balance will be suspended and the rebuild will be performed first. After the rebuild is completed, the balance will be started.
A. True
B. False
Answer: A

62. Which of the following is not included in the InfiniBand protocol features?
A. High speed
B. remote direct memory access function
C. Developed based on standard protocols
D. Transport uninstall, packet routing can be transferred from the chip level to the OS
Answer: D

63. Which of the following is a key indicator of storage system performance? (Multiple choice)
A. IOPS
B. Response time
C. Bandwidth
D. Memory utilization
Answer: ABC

64. In Huawei OceanStor V3 SmartMigration, the migration of service data is divided into two phases: service data synchronization and LUN information exchange.
A. True
B. False
Answer: A

65. Which of the following protocols does not belong to the NAS protocol?
A. CIFS
B. NPS
C. FTP
D. FC
Answer: D

66. Which of the following is not a feature of OceanStor Cloud Service?
A. The storage devices are regularly and regularly inspected and, in the event of a malfunction, a deep health check is triggered.
B. 24 * 7 monitoring equipment alarm, alarm perception time is less than 5 minutes.
C. The alarm reaches the specified level, send email to the cloud service platform, cloud service platform automatically forwards the email to the relevant personnel email, and text message to inform.
D. The fault inspection report is collected automatically and sent back to the Huawei headquarters support center and headquarters service expert for remote fault analysis.
Answer: B

67. OceanStor V3 storage products support CIFS user quota.
A. True
B. False
Answer: B

68. For OLTP database and Exchange applications, which are recommended to select the type of hard disk? (Multiple choice)
A. SSD hard drive
B. SATA hard drive
C. NL-SAS hard drive
D. SAS hard drive
Answer: AD

69. OceanStor V3 CLI management mode can be accessed through IPV4 or IPV6.
A. True
B. False
Answer: A

70. What is not included in the PCIe protocol?
A. High reliability
B. point-to-point connection
C. Parallel bus structure
D. Frame structure based transmission
Answer: C

71. 4S Extended Scale Technology Supported by Huawei Ocanstor 6800 V3 product are? (Multiple Choice)
A. Scale-into
B. Scale-up
C. Scale-out
D. Scale-down
Answer: BC

72. FTP protocol in the ASCII transfer mode is not recommended to transfer which of the following types of documents?
A. *.txt
B. *.bat
C. *.cfg
D. *.bin
Answer: D

73. Which of the following technologies is used for deduplication in OceanStor 5300 V3?
A. SHA256 algorithm
B. Byte alignment
C. SHA1 algorithm
D. file length
Answer: C

74. Which of the following commands belongs to Huawei storage WARNING type?
A. import License
B. clear configuration_data
C. poweroff disk
D. reboot system
Answer: A

75. In Huawei OceanStor V3 Smart Migration, split refers to the completion of the source LUN and target LUN data synchronization, relieve its Pair relations, which of the following statement about the split is wrong? (Multiple choice)
A. system will exchange LUN information at the time point of split.
B. When SmartMigration migration status is “normal”, can be split.
C. can simultaneous implement multiple SmartMigration Pair split.
D. supports manual split and automatic split two kinds of split mode.
Answer: ABCD

76. Which scenarios do not belong OceanStor V3 storage typical application?
A. automatic grading storage applications
B. disaster recovery application
C. high density virtual machine application
D. the multimedia applications of capacity requirements for the EB-level above
Answer: D

77. In the OceanStor V3 system in Huawei, after a snapshot of a file system is created, if the file system user wants to access this snapshot, you must re-mount the snapshot directory before accessing it.
A. True
B. False
Answer: B

78. Which of the following conditions should be met in order to migrate the services on the source LUN to the target LUN that use SmartMigration? (Multiple choice)
A. The target LUN must be greater than or equal to the source LUN.
B. The home controller of the source LUN and target LUN must be the same.
C. The target LUN can’t be mapped to the host.
D. The target LUN can’t have other value-added services.
Answer: ABCD

79. Which scene that Huawei OceanStor V3 SmartCache characteristics is best suited for?
A. Write random small I/O scene
B. Read random small I/O scene
C. Write sequential I/O scene
D. Read sequential I/O scene
Answer: B

80. In RAID 2.0 +, CK in CHUNK Group (CKG) can come from different Disk Group (DG).
A. True
B. False
Answer: B

H13-621 Free Questions(Q41-Q60)http://www.killtest.eu/post/2489.html

Posted in Huawei.

Tagged with , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

Spam Protection by WP-SpamFree